ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ… 4/9/2016


Sharing spreads the fun
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube

Σαν σήμερα 4/9/1981 γεννήθηκε η ανεπανάληπτη Queen B. Αλλιώς Beyonce! Η γυναίκα με την τριπλή δύναμη, ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΧΟΡΟΣ-ΗΘΟΠΟΙΙΑ.  Είναι εξίσου καλή και στα τρία πολύ απλά γιατί είναι τελειομανής. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και εργάζεται  σκληρά για να διατηρήσει την πρωτιά.

Εκτός από μια εκπληκτική τραγουδίστρια με βελούδινη φωνή είναι μια εξαιρετική χορεύτρια και καταπληκτική show woman. Το στυλ της είναι σαφώς το hip-hop συνδυασμένο πότε με jazz επιρροές και πότε σύγχρονου-μοντέρνου χορού. Ένα παράδειγμα είναι το Single Ladies..

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την παρωδία αυτού του βίντεοκλίπ από τον απίστευτο Justin Timberlake.. Γιατί η Beyonce μπορεί να είναι diva αλλά διαθέτει χιούμορ και αυτοσαρκασμό..

Αν παρατηρήσετε καλά τις κινήσεις της θα προσέξετε πόσο καλά χειρίζεται ολόκληρο το σώμα της καθώς οι κινήσεις της είναι πάντα ακριβείς, συντονισμένες, πλήρως ελεγχόμενες, τέλεια συγχρονισμένες με τους υπόλοιπους χορευτές (αν υπάρχουν) και χωρίς λάθη. Η τεχνική της είναι απλά άψογη. Αυτό οφείλεται στην πολύ σκληρή δουλειά της, καθώς όπως λέει και η χορεύτρια της Ashley Everett, δεν εφησυχάζει ποτέ και θέλει συνέχεια να ξεπερνάει τον εαυτό της.

Προκειμένου να απελευθερώσει όλη αυτή την ενέργεια και τον αισθησιασμό δημιούργησε το alter ego της, την Sasha Fierce. Έτσι αισθανόταν ότι έπαιζε ένα ρόλο γιατί η ίδια είναι πολύ διαφορετική στην πραγματικότητα. Αν παρατηρήσετε την πορεία της από της Destiny’s Child μέχρι το απόλυτο hit Crazy in love είναι εξελισσόμενα σταθερή.  Από εκεί και μετά δημιούργησε την Sasha Fierce και απλά εκτινάχθηκε σε αυτό το φαινόμενο που λέγεται Beyonce!! Χρόνια της πολλά λοιπόν!

Ας απολαύσουμε την τελευταία της εμφάνιση πριν λίγες μέρες στα VMA που αποθεώθηκε από το κοινό