ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ : Rudolf & Mechthild Trautz


Sharing spreads the fun
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube

 

Ο Rudi Trautz γεννήθηκε το 1936 και ήταν γιος τραγουδιστή όπερας, έτσι εξηγείτε και η άπταιστη μουσικότητα του.

Ήταν ένας άνθρωπος μεθοδικός, κινητοποιημένος, με σαφείς και καθαρούς στόχους. Για τον ίδιο η ασφάλεια σε κάθε επαγγελματική του κίνηση ήταν ότι πιο σημαντικό και για το λόγο αυτό δεν ξεκίνησε την χορευτική του σταδιοδρομία άμεσα. Αντιθέτως αποφάσισε να εργαστεί στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας προκειμένου να έχει μια οικονομική επιφάνεια που θα τον βοηθήσει μετέπειτα.

Κύριο μέλημα του ήταν να γίνει δάσκαλος χορού και πάλεψε πολύ για αυτό. Πολλά ταξίδια, πολύ διάβασμα, επίπονες και ατελείωτες προπονήσεις χρειάστηκαν για να καταφέρει αυτό που ήθελε αλλά στο τέλος το πέτυχε.

Σαν χορευτής-αθλητής δεν ήταν παρά μόνο το 1962 όταν αυτός και η Mechthild Trautz κατάφεραν να βγουν πρωταθλητές (σε επαγγελματικό επίπεδο) στην Γερμανία στους Αμερικάνικους Λάτιν χορούς. Το ζευγάρι έγινε και ζευγάρι στην ζωή το 1963.

Η ζωή τους χαρακτηρίζεται  από τους ίδιους σαν ανεμοστρόβιλος, καθώς βρίσκονταν συνεχώς υπό συνεχείς μετακινήσεις, προπονήσεις και ο ίδιος ο Rudi πάσχιζε για την ιδιότητα του ως χοροδιδάσκαλος μαθαίνοντας και γεννώντας συνεχώς καινοτόμες ιδέες.

Την δεκαετία του ’60 στέφτηκαν και παγκόσμιοι πρωταθλητές Λάτιν και πιο συγκεκριμένα τα έτη 1967 και 1969-1971.