ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ : ALAN AND HAZEL FLETCHER


Sharing spreads the fun
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube

Η Hazel όπως και ο Άλαν συστήθηκαν από νωρίς με τον χορό. Η Hazel από μικρή ηλικία ξεκίνησε κάνοντας μπαλέτο και μετέπειτα γνώρισε τους λάτιν χορούς σαν προαιρετικό μάθημα στο σχολείο. Δεν άργησε όμως  να πάρει την απόφαση να παρακολουθήσει μαθήματα σε μια μικρή σχολή χορού από όπου διεκδίκησε το χάλκινο μετάλλιο εκείνη την χρονιά.

Εν τω μεταξύ ο Alan ξεκίνησε από μικρός το ποδόσφαιρο και το κρίκετ. Όταν όμως μια φίλη του τον πήρε μαζί της σε ένα λάτιν πάρτι αγάπησε και τον χορό. Έπρεπε όμως να διαλέξει ανάμεσα στα δύο που τόσο αγαπούσε και φυσικά ο χορός τον κέρδισε.

Οι δύο τους γνωριστήκαν σε κάποια μαθήματα χορού όπου κόρταραν αρχικά μέχρι που έγιναν επισήμως ζευγάρι. Εκείνο το διάστημα ούτε που περνούσε από το μυαλό τους να συνυπάρξουν σαν χορευτικό ζευγάρι μιας και είχε ήδη παρτενέρ ο Alan. Όταν όμως ο Alan έμεινε solo πήραν την απόφαση και το 1965 η επιτυχημένη τους πορεία ξεκίνησε.

Από το 1977 έως και το 1981 ήταν στην κορυφή των παγκόσμιων πρωταθλητών κάνοντας ατέλειωτες προπονήσεις και επιβλέποντας τόσο το κομμάτι της εμφάνισης, της άψογης τεχνικής και προσπαθώντας παράλληλα να εξελίσσονται συνεχώς.

Ακόμα και τώρα αναπολούν εκείνα τα χρόνια και δεν συμφωνούν απόλυτα με την τροπή που έχει πάρει ο χορός στις μέρες μας. Θεωρούν ότι η αίγλη εκείνης της εποχής πρέπει να διατηρηθεί φροντίζοντας τόσο την εξωτερική εμφάνιση, καθώς τα κοστούμια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά και επιτέλους να σταματήσουμε να θυσιάζουμε τεχνική και βήματα στον βωμό των σόου και των εφέ.