Διάσημοι Πρωταθλητές : Bryan Watson & Carmen Vincelj


Sharing spreads the fun
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube

Σαν χορευτικό ζευγάρι ο Bryan και η Carmen έκαναν το ντεμπούτο τους στις 17 Μαρτίου το 1999 εκπροσωπώντας την Γερμανία. Ένα ζευγάρι εντελώς διαφορετικό που όμως συμπλήρωναν ο ένας τον άλλο αρμονικά.

Σε μια συνέντευξη της η Carmen αποκάλυψε ότι για να δει ο Bryan κατά πόσο ταιριάζουν της έστειλε ένα τεστ τεσσάρων σελίδων με ερωτήσεις. Η ίδια όσο αστείο και αν της φάνηκε στην αρχή πιστεύει ότι αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί μπόρεσαν να καταλάβουν το κατά πόσο ταιριαστοί θα είναι μακροπρόθεσμα.

Η πρώτη τους επιτυχία ήρθε στο Κρεμλίνο το 1999 στην κατηγορία Professional Latin όπου στέφθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές. Από τότε και μέχρι το 2007 δεν έχασαν τον τίτλο των πρωταθλητών και παράλληλα στέφθηκαν και 7 φορές πρωταθλητές στο Blackpool.

Η κάθε νίκη τους είχε εξίσου την ίδια σημασία και ιδιαίτερα όσων αφορά το Blackpool, γιατί αγωνίζονταν με το μότο << Οι χορευτές – σαν πρωταθλητές, δεν επιτρέπεται να χορεύουν χειρότερα από την τελευταία τους φορά.

Η τελευταία φορά που διαγωνίστηκαν ήταν το 2007 στο Blackpool Dance Festival. Στην καλύτερη περίοδο της καριέρας τους πήραν την απόφαση να αποσυρθούν. Για την Carmen ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να το αποδεχθεί. Μαζί αποφάσισαν να συμμετέχουν σε μη κερδοσκοπικές εκδηλώσεις και σε άλλου είδους ψυχαγωγικά show.