Παγκόσμιοι Πρωταθλητές : Michael Malitowski & Joanna Leunis


Sharing spreads the fun
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube

 Ο Michael ξεκίνησε να χορεύει σε πολύ μικρή ηλικία με την Iwona Golczak, η οποία εκτός από γειτόνισσα του είχε και το ίδιο πάθος με τον Michael, τον χορό. Χόρευαν μαζί 14 ολόκληρα χρόνια και μαζί στέφτηκαν 4 φορές Polish Champions και το 1999 βγήκαν πρώτοι στην κατηγορία Under 21 Latin British Open στο Blackpool. Έπειτα ο Michael αναζήτησε την τύχη του σε Professional επίπεδο όπου και ξεκίνησε με παρτενέρ την Joanna Leunis.

ARVE Error: Invalid URL https://www.youtube.com/watch?v=os6Jhdb23x0 in url

 

H Joanna από την άλλη χόρευε από τριών χρονών και στα έξι της αγάπησε τους Ballroom χορούς. Κατά την χορευτική της καριέρα άλλαξε πολλούς παρτενέρ και κέρδισε επάξια αρκετούς τίτλους σε Amateur επίπεδο.

To 2001 ξεκίνησε με τον Louis Van Amstel στην Professional κατηγορία όπου και εκπροσώπησαν την Αμερική. Η μεγαλύτερη τους νίκη μαζί, ήταν όταν βγήκαν πρώτοι το 2002 στο Emerald Ball. O Louis κατόπιν έστρεψε το ενδιαφέρον του στο Broadway οπότε η Joanna έπρεπε για άλλη μια φορά να βρει παρτενέρ.

 

Τον Οκτώβριο του 2002 η Joanna και ο Michael ενώθηκαν σαν χορευτικό ζευγάρι και ξεκίνησαν την λαμπρή τους πορεία κερδίζοντας το World Professional South American Showdance Championship του 2002.

Το 2003 στέφθηκαν πρωταθλητές Πολωνίας και κέρδισαν το Professional Rising Star στα UK Open Championships.

Το 2004 έφτασαν στον τελικό του Blackpool και για άλλη μια φορά στέφτηκαν πρωταθλητές του World Professional South American Showdance.

 

 

 

Το 2008 και το 2009 ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας την πρωτιά στο Blackpool. Συνέχισαν την επιτυχημένη πορεία τους σε πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα όπου και καθιερώθηκαν ως από τα πιο πετυχημένα χορευτικά ζευγάρια όλων των εποχών όταν πλέον το 2015 ανακοίνωσαν ότι σταματούν πλέον σε αγωνιστικό επίπεδο και το 2016 έφεραν στον κόσμο την κορούλα τους  Lia Michelle.